Mijn verhaal

Josine Bandsma

Ik ben Josine Bandsma.

Ook bij mijn eigen kinderen ging het opgroeien niet allemaal vanzelf. Zij hebben me op het spoor gezet om te onderzoeken waarom en waardoor sommige kinderen het lastig hebben in hun ontwikkeling. Begon ik met een opleiding voor Hoogbegaafdencoach bij Novilo en Master Beelddenken bij Beeld en Brein, van lieverlee werd ik steeds meer gegrepen door al die kinderen waarbij opgroeien nét niet lekker gaat.

Inmiddels ben ik me al zo’n 15 jaar aan het scholen en aan het ervaren. Van het een komt het ander en sinds een aantal jaren werk ik met al mijn kennis en ervaring in mijn eigen praktijk: Beste Basis. Steeds meer kom ik tot het besef dat vooral de fysieke basis cruciaal is in ieders ontwikkeling. Hier wordt eigenlijk alles op gebouwd. Dus wil je je goed ontwikkelen, goed functioneren, dan is in mijn visie de basis van alles de fysieke gesteldheid van de mens. En dit wil ik graag uitdragen.

Ik word er heel blij van om mijn kennis en expertise te delen met mijn clienten. Voor elk probleem is een oplossing, het is fantastisch om dit te onderzoeken en samen te werken aan progressie.

Naast mijn praktijk werk ik ook in het MBO onderwijs: ik organiseer projecten voor onze studenten, waarbij de bewustwording van je eigen gezondheid één van de thema’s is. Ook daarbij komt mijn voorkeur voor probleemoplossend werken me van pas: je verplaatsen in de puberwereld en linken aan hun wereld is het succes van een goed programma neerzetten.

Natuurlijk is werk werk en is er ook privé: ik ben de trotse moeder van 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Ik hou van wandelen, naar muziek luisteren, in mijn moestuin werken en lezen. Ik heb een heerlijk leven en ben in mijn element. Ook ik heb nooit een recht pad gelopen en het een en ander aan struggles moeten overwinnen. Maar ik weet: alles komt uiteindelijk goed en dat geldt ook voor jou en jouw kind!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Gelukkig is er de laatste jaren steeds meer aandacht voor reflexintegratie, motoriek en leefstijl bij kinderen. Ook in het onderwijs wordt steeds meer gezien dat eerst de basisvoorwaarden voor leren op orde moeten voordat het échte leren kan beginnen!

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we kijken samen wat ik voor jou kan doen!!