Total Reset

Vrij van allergie

Een allergie is een toestand van overgevoeligheid voor één of meerdere stoffen die voor de meeste andere mensen onschadelijk kan zijn. De hersenen beschouwen dit allergeen als een bedreiging voor het lichaam. Het veroorzaakt blokkades in de meridianen, de energiebanen van het lichaam. Je zou kunnen zeggen dat hierdoor de normale energiestroom door het lichaam wordt verbroken.

Total Reset is een combinatie van verschillende methodes uit Oosterse en Westerse geneeskunde, maar de basis waar deze methode uit bestaat is acupunctuur. Met de Total Reset methode worden allergieën bekeken vanuit een holistisch oogpunt: wij bestaan uit organen en ieder orgaan heeft in de reguliere geneeskunde zijn eigen arts, maar vanuit de Oosterse geneeswijze bekeken, worden al die organen onderling met elkaar verbonden door middel van meridianen.

Regulier wordt er getest op IgE in het bloed, dus op directe allergische reacties, met  de Total Reset test je iedere disbalans: allergie, gevoeligheid, intolerantie. Er is stress op het lichaam en dat geeft energieblokkades die fysieke klachten geven. Met Total Reset kan deze disbalans weer opgelost worden. 

Total Reset is dus niet alleen een testmethode maar ook een behandelmethode. Hoeveel behandelingen met Total Reset er nodig zijn hangt af van welke allergische reacties er bij jou als cliënt worden uitgetest, de mate van reactie en de hoeveelheid. Nadat ik getest heb kan ik je daar meer over vertellen.

Total Reset is niet alleen een test- en behandelmethode voor mensen maar ook voor dieren!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Gelukkig is er de laatste jaren steeds meer aandacht voor reflexintegratie, motoriek en leefstijl bij kinderen. Ook in het onderwijs wordt steeds meer gezien dat eerst de basisvoorwaarden voor leren op orde moeten voordat het échte leren kan beginnen!

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we kijken samen wat ik voor jou kan doen!!